Странице

четвртак, 5. март 2015.

Radionica Bar

Radionica je bar, restoran i noćni klub, lociran u industrijskom delu donjeg Dorćola, u Dobračinoj ulici. U prostoru nekadašnje radionice, ovaj bar-restoran opravdava svoje ime. Još jedno mesto za izlazak i provod urbanih faca, alternativnog uređenja, sa haus muzikom u pozadini ovo mesto je više bar sa svega par stolova za kojima možete večerati. Zanimljiv enterijer sa industrijskim uređenjem i detaljima koji opravdavaju ime ovog mesta, zidovima od cigle i tamnim plafonom „razbijaju“ veliki prozori koji pružaju pogled na trole koje prolaze ovom ulicom i potpuno se uklapaju u sveopšti utisak.
Izbor hrane je očekivan, na prvu loptu izbor „sneck food“ jela ne obećava veliko gastronomsko uživanje. Ali prvi utisak često ume da prevari. Hrana je ponuđena u „sharing“ varijanti, odnosno za deljenje i čini se da je koncept upravo i osmišljen da se uz dobru zabavu sa pravom ekipom ovde nešto i prezalogaji. U ponudi su tortilja čips, onion rings-i, burgeri, kesadilje…
Pileće kesadilje sa rukolom i sirom sa gvakamoli i salsa sosom-100% nezdravo i 1000% ukusno. Zato predlažem da ukoliko posetite Radionicu, odmorite od dijete i date sebi oduška. Svakako nemojte preskočiti ni burgere-3 burgera, jedan sa barbecue sosom, drugi sa feta sirom i treći sa džemom od luka i plavim sirom, uz krompiriće i kornišone predstavljau pravi izbor za Vas i vaše društvo. Ukoliko ste pomislili da to i nije loš izbor da se nešto gricne, prevarili ste se, ovde ćete se najesti i uživati u tome.
A taman kad završite sa večerom, svetla se priguše, muzika postaje glasnija , upali se crveni light show i počinje lud provod do ranih jutarnjih časova. I opet se ponavljam, ovo je bar, restoran i noćni klub, idealan za celovečernji provod, nešto kao 3 u 1.
Najveći utisak na mene, ostavila je bušilica koja se nalazi u toaletu. Baš je tu, na tom mestu nedostajala jedna takva mašina da upotpuni utisak. Genijalna ideja arhitekte!
Ovo mesto ipak ne bih preporučila baš svima. Morate da volite ovakav tip zabave, ljude koji dolaze na ovakva mesta, da budete pomalo alternativni. Ovo je duh jednog urbanog Beograda i svakako ne treba da vam padne na pamet da npr. mamu i tatu dovedete ovde na večeru. Bar ne konvencionalne roditelje.
Za sve koji su se pronašli u ovom postu-Vidimo se u Radionici! Ja ću se sigurno vratiti.
I neću završiti ovaj post sa uobičajenim „prijatno“, prikladnije je reći želim vam Dobar Provod!

Нема коментара:

Постави коментар