Ali i preko neljubaznosti treba preći i ovaj klub/restoran svakako treba posetiti, jer njihova hrana to zaslužuje. Od želja i očekivanja zavisi i vreme posete.
Ukoliko
vam je stalo do dobrog klupskog provoda, a uz to biste i dobro večerali,
isplanirajte posetu ovog restorana nedelju dana unapred, bar kada su u pitanju
petak i dani vikenda.
A
ukoliko je vaš cilj savršena hrana i prepoznatljivi meksički enterijer onda
ipak savetujem posetu u vreme ručka. Tada je moguće uživati u hrani i liku
Fride Kalo, bez žurbe, buke i gomile ljudi koji vam se motaju oko glave.
Žive
svirke skoro svako veče čine da ovo mesto odiše posebnom atmosferom koja se ne
zaboravlja. Mnoštvo lepih devojaka, celu noć đuska uz ritmove uglavnom popularne
pop-rok muzike. Često u Fridi nastupaju i poznata imena domaće i hrvatske pop
scene, pa eto prilike da se slušaju omiljene pesme u nešto intimnijoj atmosferi
od koncertne.
A
sada njeno veličanstvo hrana. Za prvi put u Fridi preporuka je njihov grilovani
file Matador. Eh da i obavezno pre toga nemojte ništa jesti! Iako nisam
ljubitelj mesa, ovu porciju uvek pojedem do kraja. Savršen komad sočnog mesa
serviran je na grilovanom povrću. Luk, šargarepa i paprika upotpunjuju meso
svojim karamelizovanim ukusom. Iako se uz ovu porciju kao prilog servira
začinjeni krompir, ne zaboravite da tražite hleb sa puterom. Frida zaista nije
mesto gde treba da pazite na liniju.
Raznolikost
koktel karte zadovoljiće svačiji ukus, iako je moja preporuka da probate domaću
belu Sangriju.
Za
svaku sledeću posetu možete eksperimentisati i probati raznorazne tapase,
naravno po vašem ukusu, svi su dobri!
Uslugom
konobara ćete uglavnom biti zadovoljni, a s obzirom na gužvu može im se
ponekada i progledati kroz prste.
Prijatno!
Ocena:
Za klupsku atmosferu: deset
Нема коментара:
Постави коментар